Turna.com Burs ve Staj İmkanı Ödüllü Proje Yarışması

Turna.com Burs ve Staj İmkanı Ödüllü Proje Yarışması

 

 

Turna.com’un ödüllü proje yarışmasına katıl; hem hayal ettiğin şehirlere bedava uç hem de sektörün teknoloji lideri Turna.com’da staj yapma hakkı kazan!

 

Biz Kimiz:

Turna.com, uçak bileti dikeyine odaklı ve seyahat alanındaki yenilikçi uygulamaların öncüsü bir teknoloji firmasıdır. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde faaliyet göstermekte ve TÜBİTAK destekli olarak projeler geliştirmektedir. Bugüne kadar Akıllı Uçuş, Uçuş Fiyat Grafiği, Kart Puanları Kumbarası, Online İptal ve Değişiklik gibi sektöründe öncü çalışmaları geliştirmiştir.

 

Katılımcı Şartları:

Türkiye’deki üniversitelerin lisans ve yüksek lisans bölümlerinde okuyan Türk veya yabancı uyruklu öğrenciler katılabilir.

 

Proje Konusu:

Turna.com‘da İş Geliştirme Direktörü olarak çalışıyorsun ve toplamda 1.000.000 TL bütçen var. Amacın Turna.com’u 1 yıl içinde, Türkiye dışındaki ülkelere açmak, uluslararası pazarlarda Turna.com’un bilinirliğini artırmak ve Türkiye dışı pazarlarda satış hacmini yükseltmek.

 

Aşağıdaki soru başlıkları, projeni oluşturmakta sana yardımcı olacak:

  • 1- İlk olarak hangi ülke ya da bölgede faaliyet göstereceksin? Neden?
  • 2- Seçtiğin ülke ile ilgili nasıl bir fizibilite çalışması yürüteceksin?
  • 3- Fizibilite sonrasında nasıl bir strateji planlayacaksın?
  • 4- Stratejinde hangi araçları ve kanalları kullanacaksın?
  • 5- 1.000.000 TL bütçeyi nasıl kullanacaksın?

 

KAZANANLAR

 

Yarışmamıza katılan herkese teşekkür ederiz.

Katılımcılarımızın projeleri, araştırma, gerekçelendirme, kaynak belirtme, sunum ve içerik kalitesi gibi kriterlerler ile değerlendirilerek jürimiz tarafından derecelendirilmiştir. Turna.com olarak tüm öğrencilere yeni eğitim döneminde başarılar dileriz. Kazanamayanlar üzülmesin. Yeni yarışmalar ve fırsatlar için bizi takip edin!

 

Birincilik Ödülü Sahibi

 

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ayhan Güler “Turna Polonya’da” projesiyle, birincilik ödülü olan 5 ay süresince aylık 1250 TL burs ve Turna.com’da staj imkanının sahibi oldu. 

 

İkincilik Ödülü Sahibi

 

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Hatice Nur Günaydın, “Hollanda” projesiyle,  ikincilik ödülü olan 2000 TL değerinde Turna Puan ve Turna.com’da staj imkanının sahibi oldu.

 

Üçüncülük Ödülü Sahibi

 

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ufuk Aydoğan, “Macaristan” projesiyle, üçüncülük ödülü olan 1000 TL değerinde Turna Puan ve Turna.com’da staj imkanının sahibi oldu.

 

Dördüncülük Ödülü Sahibi

 

Odtü İşletme mezunu, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Enstitüsu Yüksek Lisans öğrencisi Çiğdem Süme, “Almanya” projesiyle, dördüncülük ödülü olan Turna.com’da staj imkanının sahibi oldu.

 

Beşincilik Ödülü Sahibi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Mevlüt Bingöl, “Turna.com Yurt Dışı Pazarlama Projesi” adlı projesiyle, beşincilik ödülü olan Turna.com’da staj imkanının sahibi oldu.

İşlemin gerçekleşiyor, biraz beklemen gerekebilir...
Lütfen hesabınıza ait e-posta adresini giriniz. E-posta adresinize, parolanızı değiştirebileceğiniz bir link göndereceğiz.
E-Posta Adresim
Sevgili Kullanıcı: